Γενικές Υπηρεσίες

Η εταιρεία παρέχει γενικότερες υπηρεσίες όπως:

  • συμβουλευτικές υπηρεσίες για προϊόντα, ενοποιήσεις φορτώσεων (consolidations) ποικιλίας προϊόντων (τροφίμων, ποτών & καπνικών) από όλη τη χώρα.
  • συντονισμό, διαχείριση και αποστολή εμπορεύματος σε στενή συνεργασία με διεθνείς διαμετακομιστές, με υψηλό ποσοστό παράδοσης.
  • εξαγωγές για λογαριασμό των πελατών μας προς τους πελάτες τους
  • εμπορία νέων ειδών και συντονισμός κυκλοφορίας σε συνεργασία με εξωτερικούς φορείς για την προώθηση των νέων αυτών ειδών.
  • marketing για τα διεθνή εισαγόμενα εμπορικά σήματα και προϊόντα που εκπροσωπούμε.
  • Στην προσπάθειά μας να κάνουμε τα ελληνικά προϊόντα γνωστά στον κόσμο, συλλέξαμε τα πλέον gourmet & ιδιαίτερα προϊόντα από την επαρχία και τα νησιά και με μεγάλο ενθουσιασμό ετοιμάζουμε κάθε μικρή ή μεγάλη παραγγελία  τέτοιων προϊόντων, γιατί ξέρουμε ότι η Μεσογειακή κουζίνα είναι μια από τις καλύτερες,  υγιεινότερες και πιο διαδεδομένες διατροφές στον κόσμο, και είναι πλήρης αρωμάτων, γεύσεων και Ελλάδας! Βρείτε τα εκλεκτότερα ελληνικά προϊόντα σε προσιτές τιμές και τους καλύτερους πρεσβευτές της ελληνικής παραδοσιακής γεύσης με σύγχρονους όρους παραγωγής. Παραγωγοί με γνώση, μεράκι και αγάπη για τη δουλειά τους.
  • Στην προσπάθειά μας να κάνουμε τα ελληνικά προϊόντα γνωστά στον κόσμο, συλλέξαμε τα πλέον gourmet & ιδιαίτερα προϊόντα από την επαρχία και τα νησιά και με μεγάλο ενθουσιασμό ετοιμάζουμε κάθε μικρή ή μεγάλη παραγγελία  τέτοιων προϊόντων, γιατί ξέρουμε ότι η Μεσογειακή κουζίνα είναι μια από τις καλύτερες,  υγιεινότερες και πιο διαδεδομένες διατροφές στον κόσμο, και είναι πλήρης αρωμάτων, γεύσεων και Ελλάδας!

    Βρείτε τα εκλεκτότερα ελληνικά προϊόντα σε προσιτές τιμές και τους καλύτερους πρεσβευτές της ελληνικής παραδοσιακής γεύσης με σύγχρονους όρους παραγωγής. Παραγωγοί με γνώση, μεράκι και αγάπη για τη δουλειά τους.